Szczegóły
26 lipca 2020 08:45 - 18:00
Parking przy Pływalni “Fala” w Gorlicach
38-300 Gorlice, Sportowa 9
Organizowane przez:
GorliceBike
Zapraszamy na “Piknik z GorliceBike.pl”.
Rajd przeniesiony na 26 lipca 2020 roku! Plan godzinowy pozostaje bez zmian.
Na to wydarzenie przygotowaliśmy dwie trasy:
TURYSTYCZNA /poziom trudności: ŚREDNI/
– zbiórka: godz. 11:15 – parking przy Pływalni FALA w Gorlicach
– link do miejsca zbiórki: MIEJSCE ZBIÓRKI
– nawierzchnia: w większości asfalt, trochę szutrów
– dojazd do miejsca piknikowego około 26 km, przewyższenia: 400 m
– powrót około 21 km, 20 m przewyższeń, nawierzchnia asfaltowa
– dokładniejsze informacje na temat trasy pojawią się najpóźniej w piątek 17 lipca 2020 roku jako aktualizacja w tym wydarzeniu (na dole)
MTB /poziom trudności: TRUDNY – możliwe błoto/
– zbiórka: godz. 8:45 – parking przy Pływalni FALA w Gorlicach
– link do miejsca zbiórki: MIEJSCE ZBIÓRKI
– nawierzchnia: w większości leśne szlaki i szutry, niekiedy asfaltowa
– dojazd do miejsca piknikowego około 35 km, przewyższenia: 1000 m
– powrót około 21 km, 20 m przewyższeń, nawierzchnia asfaltowa
– dokładniejsze informacje na temat trasy pojawią się najpóźniej w piątek 17 lipca 2020 roku jako aktualizacja w tym wydarzeniu (na dole)
MIEJSCE DOCELOWE
Miejscem docelowym jest wiata piknikowa “Na Roztoce” w Bartnym. Planowany przyjazd obu tras około godz. 15:00
LIMIT UCZESTNIKÓW
Limit uczestników: 30 osób – decyduje kolejność zgłoszeń.
REJESTRACJA UCZESTNICTWA W RAJDZIE
Obowiązkowa rejestracja udziału w wydarzeniu poprzez formularz rejestracyjny – dostępny poprzez kliknięcie w link: REJESTRACJA UCZESTNICTWA W RAJDZIE
KOSZT UCZESTNICTWA
Koszt uczestnictwa /tzw. wkład do kotła/: opłata 20 zł od osoby, dzieci 10 zł – 1/2 porcji, płatna najpóźniej do czwartku 16 lipca br. osobiście lub na konto. Osoby chcące dokonać wpłaty na konto proszone są o kontakt poprzez messengera w celu otrzymania danych do przelewu.
UWAGA: brak opłaty w terminie skutkuje skreśleniem z listy uczestników!
W ramach opłaty uczestnik otrzymuje: porcję z kociołka z ogniska, dwie kiełbasy do upieczenia na ognisku, porcje sałatki, chleb (jeden na 5 osób), ketchup, musztarda, woda mineralna.